torsdag 3 mars 2016

På morgonen

gick Monsieur på ett styrelsemöte. Jag steg upp och gick i duschen och kom ner och koka kaffe. I dag blev det gröt. Så är det alltid på torsdagarna. Monsieur kom hem till den goda frukosten. Sande hade på morgonen farit och spela ishockey och Caro förde först Aron till Fenix och sen Amanda till Solhälla. Där var en lång lista på hosta, snuva, magsjuka, vattkoppor och springmask. Huj...

Sen skrev vi lista för vi skulle till Musta. Den blev lång...  Pikkuhiljaa kom vi hem därifrån och jag packa upp och Monsieur gick till bibban och jag åt en halv banan och ett halvt päron med maito i köket. Satt på mig yogakläder, tvätta mina tänder och for till yogan.

Jag berätta åt Monica att jag sett hennnes dotter i husis för två veckor sen på fredagen och så berätta jag om någon som skrivit om ashtangayogan i Kyrkpressen. Den finns i Arbis. Antagligen Monicas så jag skall föra Kyrkpressen till henne nästa torsdag.

Jag gjorde allt i egen takt, sade adjö åt Monica och gick ner till omklädningsrummet.  Då hade jag fått en textare av Caro att Kasper har fått en dotter den 29:de. Det var ju roligt. Skicka en hälsning till honom.

Hem via Akademen efter ett kort åt Baba, men åt Gilla skall jag rita ett fint. Hon fyller 70.

Kom hem. Gick i duschen. Fick ärtsoppa. Läste KP...

Och vad gör jag nu?
Bloggar.
Godnatt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar