tisdag 1 mars 2016

Jag steg upp

halv sju. Gick i duschen.  Jag bädda sängen och mofa gick ner efter Panda för Caro antog att dom ännu har magsjuka i Solhälla. 

Jag börja sen med kaffe och jugurt och bröd och Panda fick plocktallrik.

Hur kan hon se så här rolig ut. Med fläta och klackskor. Hi hi hi!

Mofa var i köket och drack kaffe och jag var med henne på datorn och sen klädde jag på henne och dom gick ut. 

Jag satt ganska länge i köket och åt och läste Husis. Sen kom dom hem. Hon hade väl sovit i vagnen. 

Hon fick gröt. 

Sen stavgick jag till Alepa. Skulle ha det ena och det andra. Också bulla. Monsieur koka kaffe och man fick glass och bulla. 

  Se så dom har roligt när dom äter.

Vi stod sen i fönstret och titta när mamma sku komma och sen dök hon upp hon packa sina saker och sen gick dom ner och då kom Axel Lund emot henne och hon höll opp dörren och jag vinka åt henne från fönstret och sen ringde han på vår dörr och vi släppte in honom.

Han var jätte trevlig! Han är vän med Sixten, men lika gammal som Kalle. Han var här säkert en och en halv timme. Skrev opp lite saker och tog mått av det ena och det andra. Jag fråga att om han har fru och barn och han sa att han har en son som är tolv och nu vid årsskiftet fick dom en ny bebi som är en flicka och ser jätte söt ut! Han skulle sen gå hem och räkna vad allt skulle bli och kosta. Han kanske tar någå jobbare hit.

Monsieur laga sen laxsoppan. Eller värmde. Satt dit potis, morot, mjölk. Då var klockan redan bortåt åtta och Oscar-galan på Teema hade börjat. Monsieur fick två portioner och smörgås och sodavatten och jag fick två portioner och knäckebröd och isvatten. Sjukt gott! Oscar-galan sluta bortåt elva och sen kom Simma lugnt Larry som alltid är lika rolig. Eller rolig och rolig. Där händer bara så mycket!

Sen gick vi och sova...


2 kommentarer: