tisdag 22 mars 2016

Jag vakna

klockan åtta. Jag var i duschen när Monsieur gick ner. Här blev kaffe och jugurt och bröd. Skrev dagbok. Läste Husis.

Men det hände hemska saker i Bryssel. Bomber på flygfältet och i tunnelbanan... 

Sen gick Monsieur ut på en promenad och jag skrev några kort åt mina vänner och satt make up och sen gick vi ner och förde böckerna till Emmaus och for till Arabia och där posta jag mina kort som var i kuvert och vi for upp till Tokmanni där jag köpte batterier och sen köpte jag det ena och det andra från K-market och två hönslår från S-market och en glass åt mej.

Jag bar hem alla kassar och och sen kom Monsieur och Caro kontakta och fråga om jag var i verkstaden, men det var jag inte så dom kom hit och jag förde ner två Kinder-ägg åt Aron och Amanda och jag fick en ked som var av silver. 925. Caro hade ett fat med frön i famnen, det var liksom Arons. Och sen körde Sande i väg. Och här i vår trappa mötte jag Saga som också hade ett fat med frön...

Monsieur gick sen till bibban för att lyssna på nån man. Han fick kaffe. Och jag fota kedjorna.

  Fin bild!

Men jag såg också på hemska saker från Bryssel.
Dessutom kontakta jag Kalle. Fråga om hans apor sku bli små. Och jo, han sa att jag sku rita bilder på dem. En som sitter och en som har ett ansikte. Återkommer i morgon. 

Sen mejla jag med Helen. Tala om påsken i slutet av veckan. Skicka ett par bilder från Bodö...

Laga sen ärtsoppa åt mej som jag åt framför tv:n och sen kom en film som handla om Picasso men halv nio bytte vi kanal till ettan för där kom nyheter från Bryssel. Monsieur hade inte sett dem.

Och nu säger jag godnatt!    


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar