torsdag 31 mars 2016

Den 27:de mars

fyllde jag 67! Det var roligt. Också Märta fyllde 67 på samma dag   :  ) Vi är lika gamla. Och sommartiden börja i dag. Småningom kontaktade mig Anneka och Yvonne och Carcki o.s.v. Vi packa våra saker och for iväg till Kalkstrand. Där var en massa roliga människor. Också Karin och Tilda som gratulera mig.

 Vi for iväg. Jag tala med Kia och Janina. Neppe körde. Sen hände nånting. Båten stanna. Den guppa säkert i en halv timme. Sen bytte dom nånting och sen for vi vidare. Vi landa. Malmstenarna var där så vi gick genom skogen. Solen sken. Jag såg Ansi vid hennes brunn. Hon krama mig. Sade grattis.

Nu packa jag upp allting och jag laga kaffe och koka ägg och goda bröd. Fortfarande fick jag massor textare. Och Caro skicka en bild år mig där barnen sjöng för mig. På riktigt!

Sen börja vi med maten. Monsieur krydda fisken. Jag fick rödvin och nötter. Satt fisken i ugnen och koka potis. Laga sallad. Här en bild av den goda maten. Vi åt väl ganska länge.

Potis, rom, lax, sallad, vitt vin, fint gräs med kycklingar...

Sen kom en film om Janis Joplin. Hon blev mobbad i skolan, men blev sen jätte duktig och sjöng fina låtar. Men på Woodstock uppträdde hon med bara en låt för hon var drågad. Hon dog när hon var bara 27...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar