måndag 7 mars 2016

Helen

träffade jag i dag. Men sju opp och dusch och hårtvätt och sen blev här kaffe och jugurt och bröd och då hade Monsieur stigit upp. Skrev dagbok. Läste Husis. Pikku hiljaa gav jag mig av. En Axel Lund hade ringt så pappa vinka inte från fönstret. Jag fick 72:an och sen från järnvägstorget spårvagn nummer 2. Promenera ner till Ursula. 

Där satt Helen och vänta. Hon var så glad. Hon köpte en karjalanpiirakka och en örfil och svart te´. Samma gjorde jag. Vi satt länge där och prata.

Här den roliga Helen.

Jag ganska söt.

Vi satt väl där en och en halv timme. Sen klädde vi på oss och gick ut längs med den raka vägen upp till spårvagnshållplatsen. 

Här gick vi.

Vi kramades sen i spårvagnen. Jag åkte två hållplatser för jag skulle till Rasmussen. Efter glödvatten som mannen nog visste vad det var på finska. Det kosta bara 4,60. Sen gick jag till Skiffer och beställde bord och sen gick jag till Bocca på Bulevarden efter två tuber Beverly Hills Formula Och sen till Yves där jag köpte allt möjligt bl.a. nånting som hette Oriental Shower Oil. Eller hette den Tradition de Hammam. Måst prova i morgon. Och sen då nya tossor från ecco. Svarta den här gången...

Jag kom hem. Gick via Siwan. Monsieur hade sovit och kom ut från sitt rum och såg när jag satt på mig mina svarta tossor. Sen kontakta jag en Risto Nikku. Elvira Sokolova sa att jag skall gå till honom. Jag har gått hos honom för några år sen. Skall dit nästa måndag. 

Sen satt jag på potis, men märkte att där fanns bara tre små sillbitar i burken så jag öppna en som jag hämta från Siwan. Det var liksom meningen...

Vi såg sen på Simma lugnt Larry och efter det på en film om finländska musiker som gjort klassisk musik.

Nu bloggar jag och nu säger jag godnatt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar