söndag 4 oktober 2015

Till min gudmor

i dag. Skulle dyka upp klockan två. Jag stavgick dit. Köpte lite tönttiga chokokonfekter från Alepa. Jag borde ju ha köpt blommor i stället. Jag läste för henne två brev.

Jag satt där en timme. Berätta om hur Tättäs syskon hälsat på hos oss på Bodö, hur vi varit på Fenix och hälsat på Aron och fått kaffe och hur Amanda var hos oss på fredagen för Solhälla var stängt och en massa andra saker och hur posthuset nu är rivet. Sen sa vi adjö...

När jag gick från oss gick jag längs en väg som heter nånting och sen längs Pohjolagatan, men nu fortsatte jag runt det enorma kvarteret för jag sku till Alepa på Forsbyvägen för Monsieur hade satt en textare att jag sku hämta persilja och dessutom sku jag ha servietter.

Monsieur börja sen med maten. Det är alltid han som lagar potisen och brysselkålen. Han leker liksom Välimäki. Jag satt laxen i ugnen, laga sallad och duka.

   Här den goda portionen.

Småningom titta vi på Teema på modeller som åldrats och jag titta på en man i Berlin. Han såg nog lite konstig ut. Hade väl varit modell för Diesel och diverse andra märken. Nu jobba han själv.

Jonas Sivelä har kommt ut med en bok som heter Kaiken takana on salaliitto. Han är Colas och Annekas svärson. Han finns antagligen på bokmässan.

Säkert en bra bok!

I morgon skall jag skura två par tossor och lyssna på ett program som heter Älskade Hatade Mamma och sen får jag se vad jag gör...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar