torsdag 29 oktober 2015

I dag

for vi igen till stan. Men vi for först ner till Bergmansgatan till ett antikvariat där jag ville fråga om han hade Haruki Murakami 1Q84, men nä. Bara den sista. Inga andra. Han var finlandssvensk.

Sen via Fasaani Antik. Ett ställe med antikviteter. Och mitt emot på Höbergsgatan för att dricka kaffe och äta ett enormt wienerbröd som vi dela på. Sen gick vi till gården där bredvid och kolla Magges fotoatelje´ som nu heter Samuji och i källaren där Activ Ark fanns förr finns nu Hanna Saren.

 Sen gick vi till Bukowski på Stora Robertsgatan och sen via Stockmann och sen gick vi och vinka åt Caro och hon sa att hon kan komma med oss och vi gick till Gant Home. Monsieur skulle ha överdarg till dynor, men dom fanns inte. Caro dök upp och så gick vi till sjuan där vi satt och Caro berätta om det ena och det andra och sen steg vi av just när sjuan sku vända till vänster. Hon berätta att Panda sku till läkarn för hon hade sjukt öra. 

Vi fick 1A och gick hem och Monsieur laga mat åt sig och jag såg på nyheter och Puoli Seitsemän och sen på treans nyhtere och sen gick jag och värma min ärtsoppa och läste KP. Sen fråga jag Caro hur Pandas öra hade varit och det var helt ok    :  )

Nu kommer det strax en dokumentär som heter Hemlös i New York. Säkert bra!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar