tisdag 16 juli 2013

Idag i verkstaden

prick klockan tio. Jag börja med att skicka lite textare, men fortsatte sen med pinglan.

 Så här såg den då ut i går när jag sluta.

Nu lödde jag då fast innanmätet och satt dem i betbad. Under tiden kolla jag halsbandet och jag gör det nog på ett lite annat sätt.  Sen fila jag kanterna. Sånt tar tid. Minns alltid flickan som sa att "kyllä se tehdään tunnissa". Jag borra ett  hål så att den inte sku börja hoppa när jag lödde ihop den. Lämplig länk hitta jag inte så jag måste göra nya. Det tog ju lite tid det också.


ÄR MAN GULDSMED
får man räkna med att man skadar sig. Då för en månad sen såga jag ju mig i fingret så att blodet spruta och nu lyckades jag knipa mig med tången.

 Vacker blodblåsa.

Nu sku man tro att pinglan är färdig, men så är det inte riktigt. Det tog jätte länge att löda fast silveröglan upptill. Nånting konstigt liksom. Så fästet måst jag ännu fila/polera. Och bollkedens ändor måst i betbad. Jag kom sen hem nångång efter 18.


EURONICS
hette gårdagens butik. Monsieur sa att det är en enorm kedja i Europa. Efter det for vi ännu till Bauhaus. T sku ha nånting och jag köpte blommor att ersätta dom bortkastade med. När jag kom hem i dag plantera jag dem.

Irländsk enbuske på balkongen

och en Yucca-palm i sovrummet.


Sen fick jag mat. Åt i köket. Blev så mätt att jag måste kasta mig en stund.


OM EN STUND
kommer en film som heter The Human Stain. Borde man månne se?
Och i morgon till stan. Stockmann, Hobbypoint och Rasmussen. 

På kvällen får man hoppelunda använda ny tvättmaskin   : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar