måndag 15 juli 2013

Det tog lite tid

att komma iväg till verkstaden. Jag var sååå långsam. Till saken hör att potisgröten man köper på Hantverkardagen hörde till vår frukost i dag. Jag stekte den. Men vad jag sen riktigt höll på med här hemma har jag ingen aning om. Ändå steg jag upp kl 08 - kom iväg efter tolv.


IDAG I VERKSTADEN
böjade jag med att ringa till Rasmussen. Jag tyckte att jag behövde mera örhängeslås. Lås med det löjliga namnet "snurrebuss"  :(   Dessutom behöver jag mera silverplåt så jag går konkret till Rasmussen på onsdagen. En millis och två millis. En millis till pinglor och två millis till stelt armband åt systrarna Svaetichin.
Jag satte igång med pinglan. kom ganska långt. Kom jag ihåg att fota? Nej, men halvfärdiga pinglor har ni sett tillräckligt.


KL 16.00
träff med Monsieur utanför garaget. Vi hade tänkt fara till Giganti, men på vägen dit råka vi på ett mindre hushållsmaskinförsäljningställe. Minns int vad det hette. Men vi fick en ny fin Pesukarhu för 399 €. Dom hämtar den på onsdan. Hem via Lidl. Här åts det sen gammalt gråll från lördagen. Alltså det hade ju blivit så massor över.



EFTERSOM JAG INTE
hade några bilder från i dag skall jag i stället tråka ut er med 

G F B
 Lupin.

 Små rabatter längs vägen till nedre huset.

 Midsommarros.

 Sammetsrosor.

Rosenhallon.




I MORGON
tänker jag INTE läsa Husis. Jag hoppas komma iväg senast kl 10. 
Kalle har bott här en tid och det var vitsigt att håka hur vi gamlingar läser papperstidningar och yngre generationen läser elektroniskt   : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar