onsdag 28 augusti 2013

Tjugo över sju

hördes fruktansvärda smällar på vår vägg. Det var arbetare som avlägsnar våra stuprännor. T sa att arbetarna börjar typ kl 07. Jessus ändå! Jag var på riktigt trött. Hade tänkt sova till bortåt 10. Så det blev då ingenting. Steg opp. Stod villrådig mitt på golvet. Gick nu sen i duschen och börja efter det med frukosten.

Sku ha ortoped-tid till mitt ben. Det blev på måndagen. Och min gudmor sku få besök av nån man som sku kolla hennes taltidning. Med andra ord kunde jag träffa Caro. Dvs hon sku på gym och jag promenera med Amanda.

Vi gick ner till Lippakiskan. Som jag tidigare berättat har dom världens godaste glass. Det här är blåbärsglass. Lippakiskan fnns vid lågstadiet där våra barn har gått. Nu var där massor barn ute och jag gick förbi för att spiukka.

Sen någå 15.15 kom Caro. Då hade jag en stund varit utanför hennes gym. Hon följde mig till Alepa. Där köpte jag bl.a Me Naiset med Sandes syster Nora som 2010 beslöt att nu skall hon magra.

 Ett helt fantastiskt resultat    : )

Hemma sen gick T på husbolagsmöte och jag laga vegegryta. Jag utgick från kantarellerna och sen då min bror Curts zuccini. Dessutom vitkål, lök, potis, broccoli, och vad det allt var. Men liksom helt vege. Antagligen 0 poäng   : )  

 Aj nä, nä. Brödbitar och lite vin.

Nå, där satt vi på takterassen. Fåglarna härja. Vi beslöt fara till Gumbo i morgon. Konst & Form.


SLUTLIGEN

Är det här en geting eller en blomfluga?


4 kommentarer:

  1. blomfluga! får jag någo pris nu?? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nå de e ju en giraff! Eller en vingetiger! Får jag också pris nu?
      Allinug af Svålarm

      Radera
  2. Ok! Ni får pris på Amandas dop :)

    SvaraRadera