torsdag 1 augusti 2013

Igen en dag

fullproppad med program. Steg upp sju och var 9.30 på Aava läkarstation.  Ultraljudsmänniskan var samma som då kolla min galla. Ändå hitta hon ingenting. Inga fel på knät och ingenting i blodådrorna. Ändå är benet sjukt. Ja ja.

Hem via Stockmann för att köpa marmeld åt dom dumma. Jag skall ha en dagdummis på tisdagen. Sen till Finska bokhandeln för att köpa "grövre" printpapper. Men det här blev nog fel tror jag.

Hemma frukost och Husis och så ringde jag Artek Aitta och reservera bordet åt Kalle. Dessutom konstatera jag att min e-post har försvunnit. Symbolen syns inte på rutan. Jag fick den liksom tillbaka, men nu är den inte där igen. Jag bytte lakan och dammsög och sen kom Caro, Aron och Amanda efter deras vagn. Dom blev här ännu när vi for iväg till Artek Aitta. Bordet är sjukt fint. Ni kan googla Cherner om ni orkar. Tanten skruva bort benen så vi fick det att rymmas i Jeepen och så förde vi det till Speranskij.

Kalle blev jätte glad   : )

Vi körde sen ner till Brunnsparksstranden och köpte glass. Tättäs var godare än min. Jag sku ha vin till dummisen och T sku ha vin till grillisen. Det är alltså grillfest inkommande lördag.

Hemkommen gick jag ännu av och an till verkstaden. Polera ännu halsbandet lite. Den bilden visar jag senare. Men Edwins pingla utökar jag alltid med lite detaljer.

  Plaketten skall ännu poleras.


Nu skall jag värma grönsaksärtsoppa.  Hit kom just en kissekatt och snusa på min näsa. Den kommer att vara ensam natten mellan fredan och lördan. Sen kommer Kalle hit väl till en natt.

"The Men Who Stare at Goats"  börjar 22.05 på tvåan. En film med bra skådisar  George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges, Kevin Spacey, men verkar lite töntig. Borde man?

Men på måndan när jag skrev så sent hade jag sett på en film på LIV.  "Interview" hette filmen med Steve Buscemi och Sienna Miller. Det var en bra film!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar