fredag 16 augusti 2013

Jag avsluta just en film

som hette Glengarry Glen Ross. En film som basera sig på David Mamets prisbelönade pjäs från 1982. En riktigt bra film. Efter det - fortfarande på Teema - kom sjuttitalspop som jag nu bara måste se. Helt humor!

Hur som helst, efter en långsam morgon kom jag äntligen väg för att leverera pinglan åt mitt gudbarn. Vi hade träff på Kaisaniemen yliopston kirjasto, liksom cafe'et. Hanna var jätte glad. Hon hade fått jobb som skolkuratoor i Munksnäs högstadieskola. Skall göra sin gradu och senare på hösten blir hon magister. Duktigt! 

LUKTGARDINEN
som hängt framför en dörr snart 10 år på Bredvarpet förde jag nu till SOL. Också flickan tyckte att den måst vattentvättas om man skall få bort lukten. Jag trodde jag sku få den nästa vecka, men den skickas nånstans så det blir till början av september    : (

GULDÖRHÄNGEN
har jag gått med i öronen säkert ett år.  Av förekommen anledning. Nu hade jag tappat det ena. Så i det sjuka örat har jag nu då guld - i inte sjuka silver.

Vi for till Musta. Vår mat i dag blev Mussel-räk gryta. 

Har jag gett recept?


Och sen ganska snart börja filmen på Teema...


I MORGON
skall jag dammsuga och på söndagen tror jag att jag skall jobba i verkstaden.  Måndag eventuell gumordag och tisdagen frissa    : )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar