tisdag 31 januari 2017

Söndag

i dag. På natten fick Amanda maito.  Sen vakna hon för vi skulle stiga upp. Lite efter åtta gick hon och väcka mofa. Där blev hon med paden. 

Jag gick till köket och koka ägg och kaffe och bröd och jugurt. Amanda fick kakao och ägg och vindruvor. Caro tog kontakt. Dom sku komma efter henne tvåtiden. Amanda diska med mofa. Sen klädde jag på henne och packa alla hennes saker. Jag bädda soffasängen.

Nu leket dom med mofa. Gömde sig. Sen satt Amanda en filt på bordet och dynor dit under. Sen kom mamma efter henne. Dom skulle till Arons ishockey.

Jag gick i duschen. Monsieur hade kryddat fisken. Jag koka pastan och satt laxen i ugnen och satt citronpesto och ostsmulor och sallad och olja på bordet. Alltså i köket. Sen fick jag vin. Monsieur fick väl soda.  Läste Helsingin Sanomat. 

Monsieur såg här nere på en fin film och jag gick upp och där kom det först Kela som sjöng med Jussi Raittinen. Den var bra!! Sen kom då en en och en halvtimmes film om Bob Dylan. Han skulle ha en konsert i ett stort huset. Där var också Beatles. 

Jag gick och sova och läste Stilla dagar...
Monsieur kom lite senare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar