tisdag 10 januari 2017

Haruki Murakami


Läste första och andra boken typ fyra månader och sedan tog jag tredje boken. I den fanns det en man som hette Ushikawa, men också Tengo och Aomame
  
Men det var Tamaru som hade tagit livet av honom. Alltså Ushikawa. Nu kom det ut sex små personer ur hans mun. Dom var ungefär fem centimeter långa. På sina kroppar hade dom små kläder och dom trampade bestämt fram på tungan med mossaktig grön beläggning. Men deras kläder och ansikten var ytterst rena och prydliga utan minsta tillstymmelse till smuts. 

När de sex little people kommit ut ur Ushikawas mun tog de sig ner på konferensbordet som han låg på. De ägnade bara det arbete dom skulle göra. Dom satt alla sex i en ring på golvet. På det viset höll de sex little peole på att tillverka en ny luftpuppa. Under tystnad plocka dom trådar ur luften och ryckte hårstrån från Ushikawas huvud. Det skulle säkert ta minst tre dygn. 

Och nu höll en del av hans själ på att förvandlas till en luftpuppa. 


4 kommentarer:

  1. Är det hälsosamt att läsa sådana där böcker!!!???

    SvaraRadera
  2. När "Alice i underlandet" utkom år 1865 blev den inte väl mottagen. Kritikerna ansåg att människorna kommer att bli sjuka av att läsa den! Haha-hii.�� Hälsor från Gilli.

    SvaraRadera