måndag 30 januari 2017

I dag

var det lördag. Halv åtta steg jag upp. Det blev god mat åt Amanda. Sen gick hon upp och väcka mofa. Vi fick god frukost.  

 Här Amandas fina Hello Kitty.

Sen klädde Amanda på sig och sen klädde mofa på sig. Det hade regnat helt hemskt. Sen gick jag ner och Helena kontakta att Aron inte tänker komma dit.

 Här sitter Amanda i mofas famn.

Här äter dom. Amanda fick väl fastlagsbulle och mofa fick en massa andra saker och också jag fick det. Också kaffe. 

Först var hon med en pojke som hette Fela i övre sängarna och sen gick vi ut. Jag satt på henne kläder och sen kläder på mig själv. Jag betala 10€ åt mannen. Sen for vi ut. Runt alla gator. Sen kom vi tillbaka till gården.

Sen kom vi hem och såg att där var hästkakka utanför vårt hus. Sen gick Amanda och sova. Hon sov tre timmar. Sen vakna hon. Det var riktigt roligt! Hon fick pasta och knack-korvar. Vi fick rosamunda och lax och sallad och gräddfil. Sen duka mofa ut och jag tog ner Barbina. Vi lekte jätte länge. Sen åt vi glass i köket. Men sen ville hon inte leka mera. Jag städa bort. Hon såg väl ännu på nånting med mofa. 

Sen gick hon i duschen och fick piller och tvätta tänderna och jag läste Vem är stor och sen om Bärtil och en gris och sen somna hon och sen somna jag. Monsieur kom och väcka mig. Jag tog bort min make up och tvätta mina tänder och sen gick jag och sova med Amanda. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar