tisdag 3 januari 2017

Klockan sju

steg jag upp. Jag skulle träffa Helen Bogun i dag. Jag satt make up och nya kläder och bytte till en ny kappa. Monsieur vinka åt mig från fönstret. Jag tog en buss och for till tvåan och promenera ner till Ursula. Där stod Helen utanför.

 Se så hon är söt!

Också jag!

Vi fick te´ och Karjalanpiirakka. Vi satt där säkert en och en halv timme.  Sen gick vi upp längs med vägen till treans spårvagn. Vi tog den och for till Stockmann. Också Helen kom med. Jag hade en vagn och hon satt saker i den och jag satt saker också i den. Sen betala vi och sen följde hon mej till bussen och sen for hon till ett hus där hon bodde. I morgon far hon med tåget till flyget 08.10.  Och jag for hem via K-market.

Sen gick jag upp och betalas barnens räkningar och min DNA. Monsieur sov här ganska länge. Han vakna och här blev god mat: potis och korv och sill och rödbeta och saltgurka och senap. Det var Nylunds sill.

Jag satt vid ett bord och skrev saker i min dagbok som jag tog från en annan dagbok. Säkert två timmar. Sen kom det en film på Teema som var hurja bra!! Alltså en rysk!

Tog bort min make up och gick i säng och läste Haruki.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar