onsdag 25 januari 2017

Curt, Anneka och Gilla

skulle komma hit på söndagen. I går hade jag stekt kycklingen. Jag satt dit lök och mjöl och vatten och ketchup och kryddpeppar och lagerblad. Sen fick den koka 15 minuter och sen satt jag dit grädde och saltgurka. Men före det duka jag. Satt fat och bestick på bordet. Jag hade satt fina kläder och make up. Nu laga jag massor sallad. Också i en plastpåse. Sen satt jag på fem fat Schwartzwaldskinka, honungsmelon och sallad. Satt dom alla i kylskåpet. Hade tagit ut Kokkibroilerin. Det är sånt som vi alltid äter på Bodö. 

Sen dök dom upp! Curt och Anneka och Gilla. Först var vi i köket. Där var en fin spis och fint golv och fin björk. Sen titta vi på golvena som var jättefina och sen gick vi upp och titta på golvet som var fint där uppe. Också alla väggar var vita.


Vi kom ner. Man fick skumppa och nötter och chips.

Här sitter Monsieur, Curt, Anneka och Gilla.

Sen fick vi Schwartzwaldskinka, sallad och honugsmelon. Också goda Kiviuunisäpylät som varit i ugnen. Och smör. Jag duka ut och sen fick vi Kokkibroileri och villiriisi och sallad. Vi fick goda viner. Curt skulle köra. Sen duka jag bort.

Satt koppar på bordet och man fick Viennetta och kaffe och Sandeman. 

Sen gick dom till bilen. Jag förde Annekas halsduk åt henne. Sen förde dom hem Gilla. Sen duka jag bort. Sköljde alla saker i diskhon. Också kaffekoppar och glasfat. 

Såg väl på en film och sen fick jag rödvin och en chokobit.
Sen gick vi och sova. Monsieur hade diskat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar