söndag 22 juli 2012

ATT KOMMA IVÄG NÅNSTANS
är inte min bästa juttu. Det drar ut på tiden, jag försenar mig.  Ja ja.  Men det var söndag i dag och jag tvätta byke och vattna blommor och klockan var två när jag var i verkstan.




Börjar ändå med att visa hur himlen såg ut i går kväll.


TOM WAITS
blev det efter El Mundo på Radio Helsinki. Månne Tom Waits gör turnéer?  Eller är det bara krogar i USA som gäller? Jag bara måst igen sätta en link till ett sjukt ljuvligt stycke.  Ni har fått linken en gång tidigare.  Tell me.

SÖDERSKÄRSSMYCKET
fick jag två beställningar på.  Jag började i dag och fick alla delar sågade.

Allt skall ännu lödas och hamras och hålet skall få mässing inlägg och en stor länk och ked o.s.v. Dom blir säkert färdiga i morgon.


18.00
var jag hemma och koka sej åt Miiu. Sedan natutvis söndagspasta. I dag pasta av durumvete och ägg. Var det månne bra? Och så grilla jag en halv lax. Den blev sjukt god. Och fortfarande iskallt rödvin  : )

ÄNNU ETT PAR BILDER
från senaste vecka. 
Min pappa hette Pelle. Vädret han gillade mest på lande var vindstilla och mulet. 

Nuförtiden kallas det Pelle-väder   : )


Och här!
Humor när skuggor kommer genom bladen. 


VECKANS PROGRAM
blir ganska ok. I morgon verkstad efter kl 11. Tisdag för jag min gudmor till Hagnäs hall. Onsdag verkstadsdag genast på morgonen. Torsdag besök hos podologen. Han med hålfotsinläggen.  Fredag får man nu se - kanske städ. Sen avhämtas Miiu. Söndag eller måndag kanske lande?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar