måndag 23 maj 2011

TVÅ TIMMARS TIDSSKILLNAD
en hel vecka lämnar nog sina spår. I går kväll, d.v.s bortåt 02 var vi ännu vakna, men sov sen som stockar resten av natten. Kl 8 väckte klockan och det var jätte svårt att få opp ögonen.

NECESSÄRENS SMÅBURKAR
har jag inte förr brytt mig om att rengöra. En vacker dag när jag skall resa nånstans är burkarna klibbiga med konstiga rester. Nu hade jag lyckats få slut på näsan allt, så det var bara att skölja bort det sista och där väntar burkarna snällt på nästa resa.

IDAG  I VERKSTADEN
gjorde jag ett tankefel. Jag kom int iväg förrän kl 13, men hann ändå med ett hänge från början till slut. När jag höll upp det framför mig och till slut satt det på ked  runt halsen, hängde det helt snett. Och natutvis såg jag vad det berodde på  : ( 
Det blir då att korrigera i morgon. Smälta upp lödningar - usch. Men nog skall det gå. Jag förklarar sen min dumma tanke.

PÅ LÖRDAGEN
när vi kom hem till Kottby såg vi hur allt blomma: körsbär, syrener, hägg, liljekonvaljer - och dofta.

På söndagen var vi en timme på Kimmis med Aron och gick en liten promenad efter det och räknade till fem olika arter av vilda blommor. Men nu borde nog sommaren lite dra efter andan - det här går för fort.

2 kommentarer:

  1. Spännande att läsa bloggen om er Portugalresa. Nästan som man själv sku ha följt med på ett hörn.
    Få se om vi kommer iväg på torsdag....... vi har råkat ut för askmoln förut...
    H. Yvonne

    SvaraRadera
  2. Det gör ni säkert! Om Finnair en gång flyger imorgon gör dom det nog på torsdagen också : )

    SvaraRadera