fredag 6 maj 2011

INGEN KAMERA MED
när jag for till stan och det var ju dumt.  Vi hade träff med Calle, men var i god tid så vi kolla nya Galleri Sinne på Stora Robertsgatan. Det är stort och det är fint och killen lova att man kan begränsa utrymmet för mindre utställningar. Som t. ex för dessa hippibusar. 


Galleristen fråga sen om vi är på väg till Galleri Fosbloms vernissage att vilken tid var det? Jag svara elegant att det var säkert från klockan fem framåt (utan att veta).
Nu var klockan 16. 30 och vi hade träff med födelsedagsbarnet Calle. Vi träffades på William K, drack en Leffe. Min födisgåva hade ju varit The Wall och nu hade pappa en uppvaktning bestående av en bok om meditation och en flaska vin. Calle skulle sen på andra ärenden, men det var en trevlig träff. 

Eftersom vi sagt kl 17 till Galleri Sinne-typen trodde vi på det själva. Gick till Galleri Forsblom, nicka hej hej åt höger och vänster och stod plötsligt där med skumppaglas i handen. Där var konstnärer och kändisar - allt från Christian Forsberg till Eero Aarnio - och det blev tre glas skumppa...
När vi kom ut bortåt sju, trodde vi inte våra ögon. En otrolig kö av inbjudna gäster sträckte sig ända runt Georgsgatans hörn. Vaktmästarn släppte in bara några åt gången. Egentligen visste jag ju inte ens om hela vernissagen, ännu mindre att det var klockan fem  : D





Hem via Stockmann för att köpa deras ljuvliga äppelpiroger till morsdag. Som sen middag  blev det kycklingfilé med stekt potis, lök, morot och blomkål.

PAPPAS FÖDISGÅVA
av Caro var inredningskuddar hon sytt av retrotyg hon nångång fått av sin famo. Natutvis försedda med elegant Mosca-lapp.
Perfekta i Tättäs stol!

2 kommentarer:

  1. så med andra ord är ni very very VERY imoprtant people!! VIP!!!!!! som kom in för vipparna ;)

    SvaraRadera