tisdag 24 maj 2011

IDAG I VERKSTADEN
fick jag då ordning på smycket. Jag hade tyckt att det skulle se snyggt ut med bara en halv länk lödd upptill på stora ringen.

Man kan ju också använda sin hjärna...

Det var nu inte så stort jobb och

det blev ju bra.

Sedan satte jag igång med Pörtö-smycken. Dom borde levereras nu på lördagen. Jag har en del kvar från senaste sommar - bl.a. kivoga ringar som ingen köpte - men nånting nytt skall det nog vara.

                                           Det här blir spännande saker!

I går  gick jag till verkstan bortåt 13, idag kl 12. Då är det ändå inte så att dagen är slut kl 16. Om jag går sent på jobb är jag inte hemma förrän typ 19.30. Och när jag märker att nu jobbar jag bara typ en timme till, sätter jag på cd:n med musik från filmen Amélie för den tar exakt 60 minuter. Och jag är lugn och snäll när jag kommer hem.
Imorgon är här husbolagets vårtalko kl 17. Eftersom Tättä är så  aktiv i bolaget borde jag nu i allafall visa mig. Jag tycker bara här är så snyggt och prydligt på båda gårdarna, att vad skall man nu sen då göra?  Och betyder det då att jag skall på morgonskift?

KORVSOPPA
Nu orkar jag inte gå igenom min blogg och kolla om jag skrivit om korvsoppa tidigare - tror int det. Alltså det äts här egentligen ganska ofta. Korven skall vara Kivikylän Wanahanajan Nakki, ingenting annat duger. 1l köttbuljong med några kryddpepparkorn, ett par lagerblad och två små påsar djupfrysta sopprötter i en kastrull. Fräs två små lökar och korven skurna i bitar. Sätt i kastrullen. Det här tog 15 min, låt sjuda typ 10 min. 
Lätt att laga och alltid lika gott. Det åt vi idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar