torsdag 26 maj 2011

BRA ATT JAG BÖRJA DAGEN
med att dammsuga. När jag kom hem från stan såg det ut såhär.

Natutvis sku man ju ha kunna stänga balkongdörren.

"MUSKARIN"
där Aron och Caro har gått hela året hade avslutning i dag med picknic. Ändå kom dom och hälsa på fast det blev lite senare. Ingen större frukost - bara kaffe från portugal och Caros muffins. Aron var så söt i en ny skjorta, men jag tänkte inte på att fota.
 
Med Jeep på matuppköp och sen for jag in till stan. Från Sinelli sku jag ha olika trådar till hängen, från Yves det ena och det andra och så sku jag teckna aktier hos Stockmann.

Jag minns förr när det plötsligt dök upp små barn som blygt stod i gathörnen i centrum och sålde sommarens första liljekonvaljer. Nu har romerna fått den "businessen". Kanske det är bra?

I SLUTET AV APRIL
berättade jag om vår fotbollsplan som aldrig ville bli till nånting.
På en månad har dom lyckats flytta de "vita rullarna" utanför staketet!

VI FAR TILL LANDE
i morgon bitti. På fredagen skall jag stryka och hänga upp ett draperi, på lördagen skall jag på föreningens infomöte och föra smycken till caféet, på söndagen skall jag vila, på måndagen skall jag sätta potäter - mitt potisland är 1 x 2m - och på tisdagen skall jag komma hem.

LYKKE LI
är kanske bra. Ni vet mitt problem med flickartister. Hon har en och annan bra låt och skall vara på Flow-festivalen  i år. I alla fall ett stycke "Sadness is a Blessing" är jättebra och videon är huippu.

Se på den under veckoslutet - återkommer tisdagkväll  : )

2 kommentarer:

  1. Som Du Babbis vet, har jag problem med musik överhuvud. Numera. Det skall var O-ooo.Ooooo-ooo opera eller då sakral kyrkomusik. Eller litet litet bara "American Idol Scotty". Han är sådan "all old bitches'" favorit. Min i alla fall.) Och sen en konstig grej; Jag älskade "biisin", som blev nr 3 i Sveriges Eurovisions uttagning. The Moniker och "Oh my God". Ingen annan har tyckt om den! MEN- STOOORT MEN- Jag tycker mycket om LYKKE LI!! Hälsningar från gemensamma "öriket". Där eldistrbutionen åter kommit igång. Välkomna till stadens h&s. Enär du ju inte läser detta förrän ni har hankat och störat. Jag fortsätter här ute i finska gulfen ännu några dagar.
    Kusin Gillie (Gilli Kusin låter som namnet på en sago-kanin)(eller get)

    SvaraRadera
  2. T. hade lååååånga husbolags juttur på vår gemensamma Mac så nu först börjar jag blogga. Det blir sent. GILLA KANIN tycker jag låter bäst : D

    SvaraRadera