tisdag 1 november 2016

Måndagen den 31:sta

i dag. Jag var i duschen och tvätta mitt hår. Kom ner och laga gott kaffe och jugurt och bröd. Först lyssna vi på Muistojen Bulevardi och sen intervjua Schantzen Mark Levengood.

Jag bädda och kolla spel där nere i garderoben. Jag satt gummiband runt allihopa och satt dem i en annan kasse och förde upp dem till vårt sovrum. Sen föreslog Monsieur att vi skulle gå ut och titta på vad dom gör där nere längs med tågbanan. Där skall bli en jätte lång cykelbana. Den blir säkert färdig 2018.

Sen gick vi vidare till bibban och Monsieur gick dit och jag gick till Alepa och köpte fyra saker och en glass. Sen kom jag hem.

Sen börja jag igen med Caros saker. Alltså från lågstadiet. Där var ju helt massor!! Jag städa sen undan och dammsög. Monsieur hade kommit hem och jag visa åt honom Caros fina teckningar. 

Se så dom är fina!

Sen blev härt god mat med potis och knack-korv och sill och sen titta vi på Simma lugnt, Larry! och sen kom Efter nio där Sam Yaffa var.

Sen gick jag och sova och läste Haruki.  

Haruki Murakami har tagit emot ett H.C.Andersen-pris på ungefär 67 000 euro. Han fick det av kronprinsessan Mary i stadshuset i Odense på söndagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar