torsdag 21 juli 2016

Sommarfest

i dag. Men dom kom säkert niotiden och åt sin frukost. Jag satt väl länge där och åt min frukost. Diska väl sen. Sande for och surfa. Jag koka potis och Caro grilla och man fick vitkålssallad. Monsieur fick öl och sen kom Sande och han fick öl. Caro klädde på barnen och jag satt på mig en tjock tröja som var ljus blå och tog min korg och mitt bord och sen rodde Sande oss till Souras brygga. Vi gick genom skogen. Sande bar mitt bord.

Vi försena oss lite. Jag försökte sätta bordet här och sätta bordet där. Men Caro visa sen var jag sku sätta det. Framför en bänk. Dit kom sen Stella Jonasson och lite andra typer.

Här lite foton.

 Tilda och Emma.

 Mina fina pärlor.

 Caro och Amanda och Karin och Emma.

 Här den roliga Waterloo sången som Abba sjöng. 

Här sjunger dom igen.

Men tyvärr var inte jag med   :  (   Jag sålde sen ännu pärlor och sen blev det en fruktansvärt lång grej med matkorgar och allt möjligt annat. Jag fick sen vin av Stellas syster och packa mina saker och gick ner till tältet där vi hade haft samma sak. För många år sen. Man sku snurra en pil och så fick man en hutt. Nu fick jag två. Frank körde hem mig. Caro ringde och fråga var jag var. Jag var hemma med bord och pärlor. Det var ju roligt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar