tisdag 5 juli 2016

Kalle

kom sent på kvällen och jag steg upp 5.30. Var i duschen och tvätta håret och packa och sen väckte jag Kalle och sen gick vi ner till bilen och for till Kalkstrand. Ganska mycket människor. Jag satt bredvid Kalle. Ansi var också där. Hon sa att Malmstenarna är på Patis bröllop. 

Vi kom till stugan och fick jätte god mat. Kaffe i två termosar och jugurt och ägg och bröd och allt möjligt. Vi åt länge och sen gick Monsieur och sova och sen gick Kalle på sin säng i rummet bredvid. Nu duka jag bort och packa upp allting från kassarna. Sen gick jag ner till nedre huset och bädda Salminens sängar. Tog ut mattor och dammsög. Jag antar att Kalle hade vaknat för nu bytte jag lakan på hans täcke och underlakan och dynvar. Jag förde ner dem och bädda. Det blev riktigt fint!

Sen tog jag väl en lur och sen diska jag. Nu hade Monsieur börjat med maten. Han krydda fiskarna som han beslöt att grilla och sen laga han nedtryckt potatis. Liksom Välimäki. Jag laga sallad och ny sallads sås. Det blev hurja gott!
Här en bild.

Vi fick sen mera mat och mera vin och Monsieur fick öl och sen blev det mörkt och vi gick och sova.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar