torsdag 3 juli 2014

SÖNDAGEN

var en dag med hemskt väder. Det bara öste. Ändå tog vi en promenad till Koprajaakko, men vände om halvvägs.

FÖLJANDE DAG
for Monsieur till stan och hade Aron med sig. Pappa var nämligen på väg ut. Vi - alltså Caro, Amanda och jag - for efter honom med min båt. Det gick bra. Sande körde tillbaka. Vår middag blev hönsfile' fylld med feta och tomatsås och quinoa.


TISDAGEN
inledde Caro, Sande och Aron med att köra ett varv runt Pörtö. Caro körde halva vägen liksom från Solbacken, genom Nokasundet och vid Bamses sund tog Sande över. Då hade det ren börjat regna och så fortsatte det hela dan. Det blev bastu och Snålsoppa. På morgonen hade vi tvättat byke så det var ju bara att spänna ett rep över terassen vilket Monsieur knappast skulle ha uppskattat.


ONSDAGEN
var en dag med sol men tyvärr hård sydväst. Ändå ett väder Sande uppskatta när han for och surfa. Och också med tanke på byket var det ju perfekt. Det blev butiksbåt och 18-tiden kom Monsieur och maten blev stekt griskött med sambaloelek och ris.


IDAG
då den stora dagen när vi flytta lekstugan upp bakom lidret. Eller vad då vi - det var Caro, Sande och Monsieur. Jag var med barnen. Före det var Sande igen en gång och surfa. Väggar och fönster skall väl till skrotinsamlingen. Vi tog faktiskt en promenad till Bodö-bryggan och förde en massa annat. Och det ser ut som om folk sku byta grillar i år. Också vi   : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar