måndag 21 juli 2014

Rolig morgon

med katt och Kalle. God jugurt och kaffe. Småningom for Kalle iväg och jag gick i duschen och for in till stan efter min nya Samsung.

Bakgrundsbilden skall jag byta ut fast i morgon. Den är vattentät och så stod det att den har en Navigointi: GPS. Nå det var ju den kartan som jag hade på min gamla. Jag ville ha sjökort så mannen sa att han ser int vad den här kostar, men jag kan få den för en tia. Nå, då kom han som betjänat mig tidigare och sa att den kostar nog 50€, men hade jag blivit lovad den för en tia så hade jag.

Här då konkret sjökort. Måst ännu kolla hur man installerar det.

Men mycket problem fick jag nog. Den gamla var bra och enkel. Den här är invecklad och konstig. Och så står där Toukola fast det skall stå Helsingfors...

Bilderna från min gamla telefon försökte jag överföra, men det gick inte. Dessutom kom jag plötsligt ihåg att Jag har kolumbus.fi och DNA kunde inte installera den så jag måst då antagligen till Elisa som fins där bredvid. Ja ja.

Vi  for och köpa lite blommor till vår balkong. Den har varit helt utan. Inte ens den stora enrisbusken klara sig. Och sen vad det var från Musta. Vi såg på Sommarpratarna och sen en film jag sett tidigare: Rösten från andra sidan med Julie Christie och  Donald Sutherland. Men jag orka int sen se den. Fortsatte att kolla min telefon. Troligen har jag lyckats ställa in väckning för i morgon.

Och åter en gång till stan...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar