måndag 14 juli 2014

Sebraspindeln

eller zebraspindel som den också kallas är allså en hoppspindel (Salticus scenicus). Den gör inget nät utan hoppar på sitt byte (typ flugor). Det var Cami som tipsa mig    : )


KONSTIG MÜSLI
Jag har alltid brukat köpa luomu, men Alepa hade nån dyr och hyllan var full med allt möjligt och så valde jag den här.

Halvt kilo som innehåller havregryn, rostade speltflingor, socker, frukostflingor, solrosolja, frystorkade bärbitar, kokosmjöl, vetegroddar, honung, rostad hasselnötter...

Luomu sku nog ha varit godare.


DAGEN
inledde jag då med golv- och diskbordstvätt. Dessutom har jag en enorm hög byke som jag väl nu efter mitt bloggande skall gå igenom.

Sen for jag till stan för att skaffa gardinringar från Clas Ohlsson, dammsugspåsar, Moroccanolja, och jordgubbar från Stockmann. Via Musti&Mirri efter kattmat i gele´. Det tycker Miiu mera om än i sås. Stockmann hade inte i gele´. Nu borde jag ha allt åt den: sand, fisk, hård mat och mat i gele. Och vatten    : )  På fredagen skall vi fara efter den.

TILL LANDE
i morgon på eftermiddagen. På onsdan skall jag tvätta golv och föra lotterivinster till skolan. Det är Sommarfest inkommande veckoslut men av förekommen anledning kommer ingen från vår familj att vara där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar