torsdag 18 november 2010

IDAG I VERKSTADEN
Halssmycket är snäppet från färdigt! Tog det lugnt. "Hiljaa hyvää tulee", heter det visst. Det betyder säkert att bara man är tyst blir det bra : )  Så tänkte säkert verkstans grannar när jag hamrade nitar. 8 st. Så när det hamras på båda sidorna blev det då 16 nitar, så lite oljud var det väl.

NY YOGA
"Av förekommen anledning"  bytte jag då yoga tid och timme. Den här senare yogan är självständig. Det är massor roligare. Eller liksom lugnare och trevligare. Och Monica har tid att hjälpa här och där - i synnerhet här, med min dåliga balans - då hon inte behöver konkret leda en hel grupp. Jag är jätte nöjd att jag fatta beslutet.

ARONS RUM
Det här rummet var ursprungligen Tättäs och mitt sovrum. Sedan var det Caros rum i många år och när hon flyttat bort blev det ett musik/gästrum. Nu skall det då vara Arons och Caros för någon tid. Det här veckoslutet flyttar nämligen Caro, Sande och Aron. Ett ungt par  flyttar till deras gamla hem, fast nya bostadens remppa int är färdig. Det betyder att Santeri bor hos sin bror, medan Caro och Aron bor här. VÄLKOMNA!

2 kommentarer:

  1. Vad fint!! Nya gardiner??
    Nillus

    SvaraRadera
  2. Hej Nillus? Vi har haft samma gardiner i typ 10 år :)

    SvaraRadera