onsdag 17 november 2010

IDAG I VERKSTADEN
hade jag besök. Det var en god vän/klasskamrat från Ekenäs-tiden som ville hamra i puckelankan (grejen man slår halvklot i). Det var riktigt roligt med sälskap. 
Och hon hämta vackra blommor. 

Själv kom jag bra igång med halssmycket. Kanske det t.om blir färdigt imorgon. Jag bytte nämligen yoga-timmen så att jag härefter börjar först kl 18.


THE PROS AND CONS OF HITCH HIKING (1983)
Eftersom jag igår kom att nämna Roger Waters skall jag nu fortsätta. För att lyssna på nånting i verkstaden grävde jag fram en skolåda med gamla c-kasetter. Där fanns "Pros and cons of Hitch Hiking". Den är otrolig! Hela juttun är en man som drömmer på morgonnatten. Han vaknar ibland, kollar att frun är där, men somnar om och mardrömmen fortsätter. I realtid följer man med hans dröm. Musiken är fruktansvärt bra: RW själv, fina kvinnliga vokalister och Eric Clapton. Jag har alltid tyckt att Clapton är mallig, men här förlåter jag honom. Han är så bra! 

Och sen då det sista stycket, 5.06 AM, "Every stangers eyes". Då kan jag inte jobba. Måst stå mitt i verkstaden och stampa i golve och vid "And now from where I stand..." viftar jag med nävarna  luften med tårar i ögonen. Till sist när den otroliga trumman kommer är jag helt slut. Världens bästa stycke - alla kategorier! Finns live på Youtube (geofront88-versionen).

2 kommentarer:

  1. tänk om någon går förbi och tittar in genom fönstert när du gör så... :D

    SvaraRadera