tisdag 16 november 2010

ARON HELA DAGEN
Kl 8.00 hämtade Santeri en glad Aron till oss. Vi började med varm välling och sedan kröps det iväg till leksakslådan. Är man momi från morgon till kväll en dag, är det bra om vädret tillåter en par timmars promenad mitt på dagen. Och exakt så länge sken solen! På eftermiddagen lekte vi. Jag sa till Aron: kasta bollen åt momi, och det gjorde han. Aron blir säkert språkprofessor :)

FRÅN SKISS TILL SMYCKE
Kanske jag upprepar mig själv, men jag har berättat att det är lätt som en plätt att planera ett smycke med mig. Nämn något som tilltalar dig bland kategorierna, jag återkommer med skisser, och är det aktuellt med en steninfattning skickar jag också foto på stenar. Igen en gång har jag gjort så och i morgon påbörjar jag smycket. Sent i går kväll mejla jag skisser till en örhänge-kund som återkommer ännu denna vecka.

LIPPU.FI
Nu skall jag passa på att fråga er typer (you guys) om ni har via Lippu.fi reserverat "bästa platserna". Jag fick hjärtslag när jag blev utan biljetter till Roger Waters THE WALL i April 2011. Nå, det blev ju en konsert till, så följande morgon satt jag med fingret på datorn kl 9.00 Men det var något strul så jag kunde inte själv välja mina platser utan uppmanades att använda "bästa platserna"-kommandot. Och tack nu bara! Det blev längst fram, lågt ner, på ena sidan... Säkert bra om det gäller en trubadur på en pall. Men The Wall!!!! Hallååå! Borde inte systemet programmeras om enligt konserten? Eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar