lördag 25 mars 2017

I dag

var det fredag. Jag tvätta mitt hår och var i duschen och bädda mofas säng. Aron kom upp och sen gick vi alla ner. Jag koka ägg åt honom och kakao och bröd och gurka och äppel. Han hade satt på sig sina kläder och mofa förde honom till skolan.

Han kom hem och vi skrev en lång lista och sen for vi efter Aron. Till Mustapekka. Där fick han sina fina soldater. Sen en choko åt sig och en choko åt Amanda. Jag köpte allt möjligt. Aron betala sina soldater.  Sen  åt han sin chokopinne i bilen och jag åt min glass. 

Vi kom hem och han fick här god maitosuklaavanukas. Sen sku jag fota honom, men glömde... Sen laga jag quinoa och sen stekte jag broiler och satt dit lök och sen fick Aron pasta och ketchup och broilerbitar och saft och sen gick han till mitt rum och laga sina fina bilder, men jag glömde att fota honom... Vi fick här quinoa och broilerbitar och lök och smetana och sallad och isvatten. Vi åt och sen duka jag bort och sen såg vi på Jussi-gaala och Aron titta på paden och sen fråga han när mamma kommer och hon kom halv tio och jag hade satt alla fina saker i en kasse eller där var en fotisboll och tossor och Sandes nycklar och Amandas chokopinne. Sen for dom. Men tyvärr hade jag glömt att fota Aron...

Sen såg vi på Skavlan och sen åt vi glass och sen gick vi och sova.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar