tisdag 11 juni 2013

TIDIG VÄCKNING
kaffe och god jugurt.


Efter det fäste jag stjärnteckensymbolerna på ett paff.


HALVETT-TIDEN
gick jag hemifrån. Bussen kom genast och jag var på Hagnäs torg före kl 13. Jag köpte sättpotäter - alltså "setur". Jag tyckte jag hade bra tid att promenera. Och när jag kom till Kajsanimi parken såg jag rhododendron. Jag hade t.o.m tid att gå in och kolla. 

Det var intressant.
Jag har trott att det här är typ den enda rhododendronsorten.

Det här är en sorts rhodo,

 liksom den här vita saken

och den här. Jag borde ju ha skrivit upp vad dom hette på riktigt.


SEXANS SPÅRA
råka komma utanför Stockmann så jag tog den och hann ännu till Stupido för att köpa  The Nationals nya skiva. Och sen då till Q-Hair. Det tog inte lång tid för Inka att färga mina ögonfransar. Hon gjorde de medan en gubbe hade blekning i sitt hår. Jag sku sen till Stockanns apotek så jag passa på att äta en glass i åttonde. Då fick jag en textare av Caro att hon och Amanda är hos oss. Klockan var typ någå fyra när jag kom hem så mofa och jag tog jeepen och for efter Aron. Han och en Jens stod och titta på en skalbagge som Kristina visa åt dem.
Mofa sku sen på ett möte så vi satt nu där med Caro och Amanda och Aron och titta på pikkukakkonen och Buu klubben. Småningom kom sen då pappan efter dem.


NAKKIR
sill, potis, isvatten. Sen printa jag bilder av vår vedspis och ett bord som jag skall visa när det är en sorts loppis på Kafimysson på lördagen och sen kom det en dokumentär om tyskarna i frankrike. 


  Mina nya setur.


 Min nya skiva.

 
 Mina nya ögonfransar.



MÅNNE LANDEFÄRD
i morgon. 

Om det regnar far vi inte, men dessutom har T någå kråkel med bilen att om den måst på reaparation far vi inte heller... 
Ja ja.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar