söndag 1 juni 2014

En rolig dag

i går. På förmiddagen for jag då alltså till stan. Små plastpåsar får man inte mera. Det är säkert över femton år sen jag köpte dem. Nu får man då alltså av cellofan, men dom är helt lika bra. 

Dessutom hade mannen på Fredriksgatan när jag var där för att fråga om Bunuels The Phantom of Liberty sagt att Keltainen jäänsärkijä kan ha den, men så var det inte. Dom har bara musik, men mannen där tipsa om en butik som heter Filmihullu som fanns i huset snett mitt emot. Och jeps, där fanns den   : )

Jag hade såsat när jag såg Borgerskapets diskreta charm. Jag trodde dom satt på toilettskålar där. Men nej, det är i den här filmen   : )


FK
hos Anna var verkligt roligt. Vi var bara fyra men ändå. Bussen jag tog körde ganska snabbt så plötsligt bara måste jag ropa att där är Midnattsvägen,  nu skall jag stiga av.

Kari Huhta hade igen gjort underbar menu´med rå vitfisk i olivolja och stark chili, sen grillad lammcarre´och som efterrätt glass med stora blåbär och hallon. Sedan kaffe med kex och slutligen ostbricka. Vi hade mycket att tala om och jag berätta om min båt och också dom tre andra hade mycket att berätta. Ändå rigde Anna taxi åt oss någå halv ett. Annika tog bussen.
Tack Anna, det var trevligt!


TILL LANDE
om ett pa timmar. 
Sku man månne ännu hinna dammsuga?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar