onsdag 18 juni 2014

ÄNTLIGEN

såg jag den. En av världens bästa filmer. En korp i famnen av Carlos Saura. Den lilla flickan spela musiken på sin grammofon ett par gånger och sen kom den också med sluttexterna. Musiken med den roliga haihatten    :D

ÄNDÅ

börja dagen med att Amanda kom hit. Hon går omkring nu som bara den. Hon var lite trött så Caro lulla henne. Hon somna och sen gick Caro till sin casting.

 I detta förtjusande väder gav hon sig av. Konkret snöstorm.

Jag fick min frukost för Amanda sov en timme. Sen lekte vi. I köket med konstiga saker och med hennes egna leksaker. Halv ett tiden börja jag med min make up och plötsligt konstatera jag att man kan ju inte ha mascara om man skall till ögonläkarn. Så jag fick väcka Monsieur som tagit en lur och han var sen med Amanda fast hon kanske inte var så glad, men vande sig nog sen.

ÖGONLÄKARN
tog endast betalt för själva operationen. Dom här två extra besöken har inte kostat nånting. Jag ser nog ännu lite dåligt med högra ögat, men han tyckte att det nu inte är så farligt. Så om ett halvt eller ett år besöker jag då min egen ögonläkare.

IGEN
gick jag till Ruohonjuuri och köpte grönt honungste´och en smootie som bestod av tattarmjö, dadlar, lingon och vad det nu var. Det var gott och jag drack det med sugrör. Hos Stockmann fick jag äntligen appelsinkaffe. Jag köpte tre påsar. Sen hem via Kodin Anttila där jag köpte den här dvd:n.

True Detective. Jag förstår inte varför jag aldrig såg på den. 

Det var väl i januari som den kom. Åtta avsnitt, men av nån orsak brydde jag mig inte. Men sen börja folk tala om den så mycket och i morse skrevs det om den i Husis att den finns på DVD. Den ser man väl på ett par avsnitt nu och då när man inte är på lande.

 HÖGAR
med verkstadskvitton och läkarräkningar hitta jag sen. Visserligen anhåller jag väl i morgon om ersättning.  
Och sen såg vi ju på En korp i famnen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar