torsdag 12 maj 2016

Måndag i dag

och konsert på kvällen. Vi steg upp 05.30. Vi trodde att hit sku komma remppare. Vi drack vårt kaffe och åt och plötsligt kom dom. Med plankor
  : )  Heh!
Vi for till stan. Jag gick till Aktia. Monsieur till Stockmann. Där träffades vi. Sen till Glogatans Fazer. Enorm boll. God!
Sen via Tokmanni och via Hagnäs torg och till ettan och Kottby och då kom grabben emot som skulle möta en annan grabb som skulle flytta våra möbler.
Vi for sen till Musta och köpte där allt möjligt och fil och banan och mussli. Sen for vi till stan för att möta barnen utanför Finlandiahuset.
Först fick vi utanför Finlandiahuset tre glas vin och Monsieur en öl. Sen såg vi en flicka som sjöng roliga sånger och sen köa vi igen för att få två glas rött och ett glas vitt åt Kalle. Sen börja konserten. Det var Bryan Ferry som sjöng. Han var sjukt bra!!
Jag steg upp och höll på med huvud och kropp och dansa och sen i slutet gick jag ner. Också Kauko Röyhkä var där. Det var så hurja roligt! Bryan Ferry är 71 år.
Sen sluta konserten och vi gick till Puttes. Monsieur och jag fick någå med hästkött och Kalle och Caro nån vege. Med öl. Sen sa vi adjö och vinka åt Kalle och Caro kom med vår buss som for förbi barnmorske och sen hem där jag tog bort min make up och då var klockan ett och vi sku opp 05.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar