onsdag 27 juli 2011

Vad  skall rubriken vara?

typ SOLEN LYSER INTE PÅ MIG

Min svullna vrist imponerade på läkaren, men hon kunde inte ställa diagnos. Bad mig skaffa gelépåse från apoteket att "frysa" vristen med och skrev ut en "hemst fin" inflammationshämmande medicin. Hjälper det inte tyckte hon jag skulle kontakta ortoped.

Också ögonläkaren tyckte att mitt ärende, att ja såg konstigt och mukamas hade ont -  inte alls var på det viset. Ibland är det nu bara så och hon såg mina torra ögon som orsak till båda felen. Bra så!

Gick till Stupido och köpte The Nationals "gamla" -  d.v.s BOXER. Ringde Sar-trading som har öppet först nästa vecka. Skulle ta spåran till Salutorget som inte funka som den sku - nåt konstigt - så jag promenera till Rasmussen för att köpa silver. På dörren stod de att heinäkuussa suljemme 15.00, klockan var 15.40...

Tog en sväng in i Kiseleffska huset som reparerats för nya butiksinnehavare: Globe Hope, några caféer, tre guldsmeds verkstäder m.m designbutiker.



Kvällen avslutades med Ceasar-sallad på takterassen. Salladen såg inte speciellt nätt ut så jag fota bara vinglaset  : )

I morgon tidig väckning, kaffe och bröd till verkstaden. Korrigerat hänge måst bli färdigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar