tisdag 16 maj 2017

Kalle fyller 37 i dag!

Jag steg upp klockan halv åtta och då vakna också barnen. Dom fick goda ägg och Aron satt i mofas rum med paden. Han fick också kakao och rostbröd och gurka.  

Först ringde jag, men sen ringde han på nytt. Det var riktigt roligt! Vi sjöng för honom  :  D

Sen klädde mofa på barnen och dom gick ut och sen satt jag på mig make up och sen gick jag efter dem till jeepen. Vi for till Tarvaspää, men där skulle dom först öppna den femtonde. 

Sen för vi till Fölisön och satt jeepen på ett ställe och sen gick vi till en glasskiosk och där fick vi goda glasser: mofa och Aron fick fina glasser och Amanda en god glass och jag fick en sjukt god randig. Vi gick sen över Kekkonens fina byggnad. 

Sen gick jag till en Supermarket och köpte en gurka, ostflarn, citronpesto och sen någonting konstigt åt barnen för där fanns inte Muminkarkkir. Undrar vad det var...

Mofa stekte fisk åt oss och jag satt på potis och laga sallad och gräddfil och stekte spenatplättar åt barnen. Men jag satt där vid bordet och åt och sen duka jag bort och barnen fick glass. 

Sen gick Amanda i duschen och sen gick Aron i duschen. Han läste väl hela Tatu och Patu och sen somna han och sen somna Amanda. 

Jag tog bort min make up och satt på min vita särk och gick och sova. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar