måndag 22 juli 2013

Fortfarande sååå mätt

Ändå är det tre timmar sen jag åt.

Hur som helst for vi till Musta. Där träffa jag min frissaTimo Mäkinen. Han har egna salonger som väl alla heter Peili. Han bor också här i närheten och handlar hos Musta. Ändå har jag inte sett honom säkert på någå sju år. Jag var hans kund jätte länge, men det var då när jag jobba på reklambranschen och var rik. När jag börja i guldsmedsskolan hade jag inte råd mera. Han blev glad att se mig och jag berätta att jag nu är smyckedesigner med egen firma. Kanske han blev lite imponerad.


DET BLEV TRAD
nakkir och sill, men dessutom rökt lax från Mustas fiskdisk.  Och förstås kokt potis, knäckebröd, La Motte-smör, kryddgurka och rödbeta.

 Och ett så här gott öl som är lite svagare än dom vanliga.

Sedan såg vi på svenska sommarpratare i tv och jag åt två portioner Ingmans "gammaldags gräddglass" med hallon.  Huh huh!


MIIU
bor för tillfället här i Kottby med Kalle.

Den ser lite konstig ut. Stort huvu och ingen kropp   : )

Sen var det min avsikt att fota stormen, men int ser det nu så stormigt ut inte.
 


SLUTLIGEN
Liksom i Helsingfors har det ju också regnat och stormat på Bodö. Salminens blev väl våta när dom gick till Butiksbåten. 

 Med andra ord, inte alls som den här dagen.


I MORGON
tillbaks till lande med femmans båt.


2 kommentarer:

  1. Man blir ju nog faktiskt lätt addictifierad av att läsa bloggar. Isynnerhet gäller det ju din. Eftersom jag ju kollar den m.e.m. dagligen. Så trots att ingen orange text nu uppenbarat sej efter ditt måndagsinlägg,måste jag ändå komplimentera dej för en bra "pausrubrik", "Fortfarande sååå mätt". Den är ju väldigt (=helt sjukt) bra. För den funkar ju, fastän du inte skulle uppdatera på många många dagar... Är man fortfarande väldigt (= jättesjukt) mätt, så bara orkar man ju inte med bloggerier. Isynnerhet om man jöö de me en rätt liten intelligtentia-kö. Hadesåbra på lande. Jag trivs bäst i Arabiska landskap! :)
    Ögla

    SvaraRadera
  2. Ha ha. Ja just det. Så varje gån g nån öppnar min blogg står där "Fortfarande sååå mätt" : )

    SvaraRadera